Landgoed Herinckhave decor midzomeravondconcert Dr. Schaepmanharmonie

Dr. Schaepmanharmonie bedankt Gerard Masselink tijdens geslaagd voorjaarsconcert
26 april 2023
Goed bezocht najaarsconcert Dr. Schaepmanharmonie Tubbergen
27 november 2023
Laat alles zien

Landgoed Herinckhave decor midzomeravondconcert Dr. Schaepmanharmonie

Onder perfecte weersomstandigheden vond op dinsdagavond 4 juli jl. in de tuin van Havezate Herinckhave een midzomeravondconcert plaats. Het orkest van de Dr. Schaepmanharmonie trakteerde onder leiding van haar dirigent Stefan Blaak de bezoekers op een afwisselend concert.
De luisteraars konden onder andere genieten van de concertmars ‘die Sonne geht auf’, het prachtige ‘Concerto d’Amour’ van componist Jacob de Haan en Coldplay klassiekers als ‘Clocks’, ‘Paradise’ en ‘Viva La Vida’. Ook kon men genieten van het populaire ‘You be ‘ll in my heart’’  uit de Disney film Tarzan en ‘Flashdance…What a feeling’  uit de gelijknamige film ‘Flashdance’. Het concert werd in Egerländer-sferen afgesloten met de polka ‘Böhmischer Traum’ en was daarmee een mooi slotakkoord van dit prachtige zomerconcert.

 

De bezoekers van dit concert waren niet voor niets gekomen; gezellige harmoniemuziek, prachtig zomerweer en een unieke omgeving zo dicht bij Tubbergen zorgden voor onvergetelijke momenten. Dit alles was zeer zeker voor herhaling vatbaar.

 

Voor degene die de Dr. Schaepmanharmonie niet hebben kunnen beluisteren of die de Dr. Schaepmanharmonie nogmaals willen horen zijn van harte welkom op het afsluitend zomerconcert welke gepland staat a.s. vrijdagavond 21 juli vanaf 19.00 bij de Huve in Tubbergen.