parallax background

Slagwerkgroep
11 maart 2017

Muziekles – blaasinstrumenten en slagwerk

De opleiding bij de Dr. Schaepmanharmonie wordt verzorgd door de Kaliber Kunstenschool en wordt meestal gegeven in Tubbergen. Een leerling kan een opleiding volgen voor de volgende instrumenten:
• Dwarsfluit
• Klarinet
• Saxofoon
• Hobo
• Trompet
• Hoorn
• Euphonium
• Trombone
• Slagwerk

Naast de opleidingen op blaas- en slagwerkinstrumenten kun je bij de Dr. Schaepmanharmonie ook terecht voor:
• Blokfluit / AMV
• Gitaar
• Piano
• Zang

Opzet van de lessen

Elke leerling krijgt van de vereniging de beschikking over een instrument, waarvoor hij/zij wordt opgeleid.
Het lesmateriaal, zoals boeken en dergelijke dienen door de leerling zelf te worden aangeschaft.
Het bestuur heeft de volmacht om voor bepaalde instrumenten een leerlingen stop in te voeren, bijvoorbeeld bij te grote aanmelding, of als er geen instrument beschikbaar is.
Het behalen van het A-diploma als ook het B diploma zijn nodig om volwaardig mee te kunnen spelen in het A-orkest, de opleiding voor het C-diploma wordt zeer aanbevolen en het D-diploma is naar keuze. De opleiding voor het A-diploma duurt 2 tot 3 jaar.
Afmelding dient schriftelijk te geschieden bij de Dr. Schaepmanharmonie.

Meld je aan!

Een persoon die zich wil aanmelden voor de muziekvereniging levert hiertoe een ondertekend aanmeldingsformulier in bij het bestuur. Afhankelijk van de opleidingsplaatsen, het beschikbare instrumentarium en eventuele wachtlijsten kan het bestuur een lid accepteren. Voor de aanmelding van een opleiding aan de muziekschool is een jaarlijkse aanmelding noodzakelijk. Contactpersoon is hiervoor de heer G.Tassche (0546-621599) of gcmtassche@gmail.com.